Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабели за 164 V6 TB

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    а тоя кабел от къде го взе.
    Направо от фирмите производители , казвам че за моята кола няма на пазара кабло за свещи ...
    засега на моята кола стоят червените силиконови , нямам за сега оплаквания от тях ...
    Last edited by alex37; d.m.y г., 21:30.
    1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Comment

по важни от кабелите са свещите кoитo
      намерих по 5$ парчето в едно забутано забравено място
      , топлинното число на 25HLD и 25HL е еднаква само 2HL емалко по топла
      Последните ги събрах няма ги никъде
      Golden Lodge :
      3 броя 25HLD
      2 броя 25HL
      1 брой 2HL
      там за моята 6'ца
      тез свещи са антидетонационни спортни имат къси 4 крачета за по бързо охлаждане 2HL
      голяма окръглен център, защото острите повърхности генерират детонацията
      Attached Files
      Last edited by alex37; d.m.y г., 18:04.
      1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Comment

http://www.gsparkplug.com/shop/catal...odge+&x=8&y=14

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_od...plugs&_sacat=0
        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
        алфа ромео 164 2.0тс -на части
        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alex37 Покажи съобщение
          по важни от кабелите са свещите кoитo
          намерих по 5$ парчето в едно забутано забравено място
          , топлинното число на 25HLD и 25HL е еднаква само 2HL емалко по топла
          Последните ги събрах няма ги никъде
          Golden Lodge :
          3 броя 25HLD
          2 броя 25HL
          1 брой 2HL
          там за моята 6'ца
          тез свещи са антидетонационни спортни имат къси 4 крачета за по бързо охлаждане 2HL
          голяма окръглен център, защото острите повърхности генерират детонацията
          тези глупости не знам кой ти ги е наговорил. това са свещи с 4 граунд електрода. плюса е че имат удължен пробег и електродите не правят сянка както се случва при едноелектродните. освен това са различни. тая марка я забрави. няма я от много време и това са залежали или фалшиви свещи. те и като нови не са били нищо особено. многоелектродни свещи има за по 5лв бройката.
          точка

Comment

Не знам защо много хора казват, че това били свещите и за този, и за верижния мотор и точка. Малко митове и легенди, ама айде.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
              Не, че искам да те отчайвам, но да намериш заместители на практика е почти невъзможно. Аз търсих за моята преди месец къде ли не и няма. В един магазин ми изкараха цяла палетна количка с кабели и ме оставиха да ровя. Е вервай ми намерих само 2 кабели от 6 и то с метални лули. Първо не бяха същите омове второ прехвърляха към главата. Махнах металните лули, но пак прехвърляха. Какво им е толквоа специалното на кабелите на Бош не знам. Накрая купих ето тази лентаhttp://spektar-m.com/item.php?id=1710&path=249.250 омотах си старите кабели много стегнато два пъти като разминавах посоките и спряха да светят. Сега работи много добре(колко дълго ще видим). Също така ги отдалечи от главите и всякакви метални детайли. Друго спасение няма. От Омега 2.0 95г. са почти същите и няколко кабела ще станат за предната глава, но за задната глава няма толкова дълги.
              Az uspqx sywsem normalno da si namerq kabeli za swe6tite-8 kabela za 135lv. ,4re3 AUTOPARTNER =now magazin tuk pri nas,a komplekta=10 kabelae 170lv.;na MAGNET MARELLI
              sigpic

Comment

Working...
              X